HASZNÁLT MOTOR

használt motor kereső


HASZNÁLT MOTOR KERESŐ
Márka


Típus


Ár tól-ig
-

Évjárat tól-ig
-

Hengerűrtartalom tól-ig
-

Futott kilométer tól-ig:
-

Eddigi tulajdonosok száma max:


Ütemek száma:


Hengerek száma:


Hengerek típusa:


Csere is érdekli:

Side - Kiemelt használt motor

Szolgáltatásaink magánszemélyeknek

Ingyenes hirdetés:
Minden magánszemély számára 1 db hirdetés feladása ingyenes. Ezen szolgáltatásunk tartalmazza a használt motor hirdetések közötti megjelenést, saját hirdetésmódosítás adatlapot, beleértve az összes feladásnál megadott adatokat, valamint a feltöltött képek módosítását is (törlés,új feltöltése, másik kép megjelölése fő képnek).


Szolgáltatásaink
kereskedőknek

Amennyiben 1-nél több hirdetést szeretne feladni a következő díjakat ajánljuk:

Hirdetések számaÁra
2-10 db7.000 Ft / hó
11-20 db11.500 Ft / hó
20 db felett15.000 Ft / hó

Amennyiben 1 db hirdetést szeretne csak feladni, úgy a magánszemélyek számára is biztosított ingyenes szolgáltatást veheti igénybe.


Kiemelt hirdetések (magánszemélyeknek és kereskedőknek):
A kiemelt hirdetés megrendelésénél adottak a fentebb említett ingyenes szolgáltatások, és pluszba az alábbi lehetőségek közül választhat:

- Főoldalon scroll hirdetés: Ezen hirdetésünk talán a legnépszerűbb, hiszen hirdetése a főoldalon jelenik meg, és az oldal olyan pontján, és olyan méretben, ami azonnal felkelti mindenki figyelmét. Hirdetése a scroll blokkban jelenik meg nagyban, és kicsiben egymást váltogatva a többi megrendelővel.Scroll kiemelés ára: 1.850 Ft / hét

- Minden oldalon megjelnő side hirdetés: Side hirdetésünk jellegében kicsit más, mint a scroll, nem annyira szembetűnő, viszont nagy előnye, hogy minden oldalon megjelenik, még ott is, ahol éppen egy másik használt motor adatlapját olvasgatják. Tehát ezek a hirdetések sokkal többször jelennek meg egy-egy látogatónak, hiszen a legtöbben sok oldalt végignéznek.- Lista kiemelés, és előre listázás: A keresési listában előre kerül a hirdetése, feltűnő, kiemelt színekkel. (FiGYELEM: az előre listázás a többi ilyen kiemelt hirdetésre is vonatkozik, így az előre listázást a többi, ki nem emelt hirdetésekhez viszonyítva kell értelmezni.) Az ilyen kiemelést alkalmazó hirdetések akkor is élvezik ezt az előnyt, ha valaki keresési feltétel nélkül, az összes használt motor hirdetést böngészi.

Side kiemelés ára: 1.250 Ft / hét

Banner:
Oldalunkon lehetőség van banner hirdetésekre, amelyeket fő, illetve al oldalainkon is eltudunk helyezni. Lehetőség van olyan al oldalt is választani, ahol csak márkaspecifikusan jelennek meg a hirdetések. Kérjen ajánlatot!